Webshop

Bestel hier jouw exemplaar van de strip!

De strip “Urban Kidzz & de Windkapers” is te koop in twee varianten: de standaard editie (voor €12,50) en de luxe editie (voor €24,95), plus verzendkosten. Je kunt beide edities bestellen op deze pagina middels een contactformulier, waarna je een factuur krijgt toegestuurd. Na betaling van de factuur krijg je jouw exemplaar toegestuurd, voorzien van een persoonlijke “opdracht” en een kleine tekening, gemaakt door Hugo Bausch.

Impressie van de standaard editie.

Standaard editie

De standaard editie (klik op het plaatje voor een uitvergroting) beslaat 48 pagina’s, heeft een harde, glanzende kaft, en bestaat uit 40 pagina’s stripverhaal en 8 pagina’s puzzels, spellen, en rebussen. De standaard editie kost €12,50. Daar komen nog verzendkosten bij ad €4,35 (binnen Nederland), maar dan krijg je jouw exemplaar wel thuisbezorgd! Bovendien schrijft Hugo een persoonlijke “opdracht” in je boek, en tekent er één van de hoofdpersonen bij…
  Ja, ik bestel ... ex. van de standaard editie van de strip “Urban Kidzz en de Windkapers” voor €12,50 per stuk, aangevuld met verzendkosten ad €4,35 (binnen Nederland).
  Aantal:

  Ik ben 18 jaar of ouder, en ga akkoord met de Voorwaarden
  Download hier de Voorwaarden.

  Luxe editie

  De luxe editie (klik op het plaatje voor een uitvergroting) beslaat 60 pagina’s: 8 extra pagina’s met “The making of” (de wordingsgeschiedenis van de strip) + 4 extra pagina’s “uitslaander” (= uitklappagina) bovenop het zelfde aantal pagina’s als de standaard editie. Op de uitslaander is één grote illustratie te zien met daarop de belangrijkste scenes van de strip. Verder is de luxe editie uitgevoerd met linnen kaft, met daarop teksten in goudfolie op cover + rug, en op de cover een verdiept aangebrachte gelamineerde coverillustratie. De luxe editie kost €24,95. Daar komen nog verzendkosten bij ad €4,35 (binnen Nederland), maar dan krijg je jouw exemplaar wel thuisbezorgd! Bovendien schrijft Hugo een persoonlijke “opdracht” in je boek, en tekent er de vier koppies van de Urban Kidzz bij… 
   Ja, ik bestel ... ex. van de luxe editie van de strip “Urban Kidzz en de Windkapers” voor €24,95 per stuk, aangevuld met verzendkosten ad €4,35 (binnen Nederland).
   Aantal:

   Ik ben 18 jaar of ouder, en ga akkoord met de Voorwaarden
   Download hier de Voorwaarden.

   Impressie van de luxe editie

   This is a unique website which will require a more modern browser to work!

   Please upgrade today!